NLP Practitioner Training (Νεύρο Γλωσσικός Προγραμματισμός)

 
 

Νέες ημερομηνίες εκπαιδεύσεων NLP Practitioner: Σεπτέμβριος 2022

icon-infoΕκπαίδευση στον NLP.

Αν θα μπορούσατε  να μάθετε δεξιότητες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν την ανάπτυξη σας για χρόνια, αυτή δεν θα είναι η πιο πολύτιμη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε;
Αυτό είναι ακριβώς  που οι άνθρωποι που παρακολουθούν τα μαθήματα μας, μας έχουν πει ξανά και ξανά.
Από την κατάρτιση του NLP μπορείτε να μάθετε δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα σε κάθε τομέα της ζωής σας – στις επιχειρήσεις, στις σχέσεις, τη ζωή στο σπίτι, την εκπαίδευση κλπ.
Θα μάθετε προηγμένες δεξιότητες για πιο αποτελεσματική επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, αλλά και  δεξιότητες για  πιο δυναμική επικοινωνία με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε ο κυρίαρχος  του μυαλού και των συναισθημάτων σας.

Κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι τα εξής:
◦ Άγχος.
◦ Προβλήματα σχέσεων.
◦ Φτωχή εικόνα του εαυτού.
◦ Περιοριστικές πεποιθήσεις που μας κρατούν πίσω.
◦ Έλλειψη κατεύθυνσης.
◦ Φόβοι και ανασφάλειες.
◦ Η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους.
◦ Ο φόβος της παρουσίασης.

Η κατάρτιση στον NLP προσφέρει τεχνικές και αρχές που βοηθούν τους ανθρώπους σε όλους αυτούς τους τομείς και πολλά άλλα.

icon-infoΠιστοποιημένα Μαθήματα  NLP Συμβούλου ( Practitioner).

Cyprus NLP Trainings ANLP Trainer

icon-infoΓίνετε Πιστοποιημένοι Επαγγελμάτιες Σύμβουλοι NLP σε μόνο 6 μέρες.

Το πρώτο επίπεδο της κατάρτισης στον NLP περιλαμβάνει την παρακολούθηση του προγράμματος NLP Σύμβουλος. Εδώ θα μάθετε όλες τις βασικές τεχνικές και αρχές του NLP για να βάλετε τα πάντα στην πράξη, ώστε να μπορείτε να πάρετε τα μεγάλα αποτελέσματα γρήγορα.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε όποιον θέλει να βελτιωθεί στον επαγγελματικό τομέα, στις σχέσεις του, στην προσωπική ανάπτυξη του  ή πραγματικά σε όλα αυτά!

icon-infoΆνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις μας  –
◦ Επιχειρηματίες – που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν, να βελτιώσουν την επιχείρησή τους, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση, να μάθουν πώς να πουλούν  καλύτερα,  άνθρωποι που θέλουν να διαπραγματεύονται καλύτερα.
◦ Καθηγητές – που θέλουν να είναι σε θέση να διδάξουν πιο αποτελεσματικά και να μάθουν μερικές από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους και τις αρχές για την επιτάχυνση της μάθησης,  πώς να επικοινωνούν καλύτερα με τα παιδιά και τους συναδέλφους τους,  πώς να είναι πιο αποτελεσματικοί στην εργασία με παιδιά με ειδικές ανάγκες.
◦ Αθλητές – συχνά έχουμε αθλητές που παρακολουθούν εκπαιδεύσεις μας, καθώς και προπονητές και προσωπικούς εκπαιδευτές. Είχαμε αθλητές που παρακολούθησαν μαθήματα  μας και έχουν επωφεληθεί από τη μάθηση του NLP, τόσο στις επιδόσεις τους, αλλά και την προσωπική τους ζωή. Προπονητές μαθαίνουν δεξιότητες ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της προπόνηση τους και για να υπάρξει πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες τους.
◦ Αυτό ανάπτυξη – πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν εκπαιδεύσεις  μας επειδή απλά θέλουν να αναπτύξουν τους εαυτούς τους. Παρακολουθώντας την εκπαίδευση NLP Συμβούλου, θα έχετε την ευκαιρία να  επιταχύνετε την προσωπική σας ανάπτυξη σε νέα επίπεδα.
◦ Θεραπευτές – πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν εκπαιδεύσεις μας είναι θεραπευτές που συνειδητοποιούν τα τεράστια οφέλη που έχουν οι ισχυρές και αποτελεσματικές τεχνικές του NLP όταν τις προσφέρουν στους πελάτες τους. Ιατροί, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, σύμβουλοι και εναλλακτικοί θεραπευτές έχουν παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις μας στο παρελθόν.

icon-infoΗ κατάρτιση NLP Συμβούλου σας διδάσκει όλες τις τεχνικές του πυρήνα και τις αρχές του NLP.  

Βασικές Αρχές: ◦ Οι προϋποθέσεις του NLP – ισχυρές πεποιθήσεις για την αριστεία.
◦ Η σύνδεση μυαλού-σώματος.◦ Αρχές για την επιτυχία.◦ Το μοντέλο επικοινωνίας.

Αισθητήρια & Αρμονική Σχέση (Rapport). ◦ Πώς να «διαβάζετε» τους ανθρώπους;
◦ Οι μύθοι της γλώσσας του σώματος.◦ Πώς να ρυθμίζετε τους άλλους ανθρώπους και να κατανοείτε το συναίσθημα;◦ Πώς να κτίζετε rapport γρήγορα και εύκολα;◦ Οικοδόμηση βαθύτερων σχέσεων με άλλους ανθρώπους.

Submodalities: ◦ Πώς να αλλάζετε τις έννοιες των εσωτερικών  αναπαραστάσεων σας;◦Σπάστε συνήθειες εύκολα.◦ Σταματήστε να τρώτε φαγητά που δεν χρειάζεστε!◦ Σπάστε περιορίστηκες  πεποιθήσεις.◦ Αποκτήστε τον έλεγχο του μυαλού σας!

Αγκύρωση (Anchor): ◦ Kυριαρχήστε στα συναισθήματά σας.◦ Δημιουργία «πυροδότησης» μια ισχυρής πηγής.◦ Απαλλαγείτε από τα «κουμπιά»  σας!◦ Διώξτε την αναβλητικότητα!

Γλώσσα (Language). ◦ Μάθετε τα πρότυπα γλώσσας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου.◦ Ανακαλύψτε τη γλώσσα του ασυνείδητου.◦ Μάθετε τα πιο ισχυρά μέσα για να αποσπάσετε πληροφορίες.◦ Ανακαλύψτε πώς να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά με οποιονδήποτε.

Γραμμή Χρόνου (Timeline) ◦ Μάθετε τεχνικές για να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα.
◦ Διαλύστε περιοριστικές πεποιθήσεις γρήγορα.◦ Ασχοληθείτε με την «ρίζα» των θεμάτων.

Μέρη (Parts). ◦ Πώς να ασχοληθείτε με συγκρούσεις;◦ Το μοντέλο διαπραγμάτευσης.
◦ Ευθυγραμμίστε τον εαυτό σας για επιτυχία.

Στρατηγικές (Strategies) ◦ Ανακαλύψτε την χρησιμοποιήσει των βασικών προτύπων για την επιτυχία◦ Ανακαλύψτε πώς οι άνθρωποι  πραγματικά παίρνουν αποφάσεις.◦ Πώς να αποκτήσετε στρατηγικές επιτυχίας;

Φοβίες (Fears) ◦ Διώξτε φοβίες για πάντα!◦ Kατακτήστε μια φοβία σε λίγα λεπτά!

Υπνωτιστική Γλώσσα (HypnoticLanguage) ◦ Μάθετε τη γλώσσα της επιρροής ◦ Ισχυρά πρότυπα γλώσσα των διαφημιστών!

icon-info Τα αποτελέσματά σας;

Ο καθένας θα πρέπει να μπορεί καθορίσει τα αποτελέσματα του, αν θέλει να έχει τα καλύτερα στη ζωή. Αν δεν έχετετα αποτελέσματα που θέλετε, πιθανώς να καταλήξετε με τίποτα! Και αυτό θα μπορούσε να είναι είτε καλό ή κακόαλλά σίγουρα δεν είνα ιαυτό που πραγματικά θέλετε!

Ο NLP έχει διάφορες διαδικασίες για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τα αποτελέσματα τους πιο αποτελεσματικάένας γενικός οδηγός είναι τα 4 πόδια του NLP

1. Να γνωρίζετε τι θέλετε
2.  Να αναλάβετε δράση τώρα!
3.  Να ανακοινώσετε  τα αποτελέσματασας.
4. Να είστε ευέλικτοι και να αλλάζετε τις ενέργειές σας μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε

Η αλήθεια είναι ότι αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα σε κάθε τομέα της ζωής σας, σχεδόν σίγουρα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Πραγματικά η κατανόηση αυτών των βημάτων είναι το κλειδίκαι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν την έναρξη της εκπαίδευσης σας ως NLP Practitioner.

Η εκπαίδευση σας ως Σύμβουλος NLP θα σας δώσει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεστε για να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε στην ζωή σας.

Πλήρης Ενημερωτικό Δελτίο – Πατήστε να διαβάσετε

icon-info  Ημερομηνίες διεξαγωγής  εκπαιδεύσεων NLP Practitioner

Όλο το πρόγραμμα γίνεται με την μέθοδο της μικτής εκπαίδευσης:

NLP Practitioner

  1. 21-22 και 23 Οκτωβρίου Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
  2. 18- 19 και 20 Νοεμβρίου Εξ αποστάσεως και στην Αθήνα στην τάξη
  3. 16 – 17 και 18 Δεκεμβρίου Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη

Τα μαθήματα που γίνονται στην τάξη η παρουσία δεν είναι υποχρεωτική, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα εξ αποστάσεως.

Ωράρια Διεξαγωγής: Τάξη και εξ ‘αποστάσεως:

Ώρες:  Παρασκευή 17.30 μ.μ εώς 20.30 μ.μ

Σαββατοκύριακα: 10.00 π.μ. εώς 18.30 μ.μ με διαλείμματα για καφέ και μεσημεριανό φαγητό..

Δίδακτρα: NLP Practironer

Ειδική τιμή-έκπτωση έως 3ο Αυγούστου 2022: 750 ευρώ συν ΦΠΑ

Αρχική Αξία  : 850 ευρώ συν ΦΠΑ  

Πληρωμή και κράτηση Θέσεων

Πληρωμή Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Πληρωμή Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Κάντε την Πληρωμή σας για συμμέτοχη σε μια από τις επαγγελματικές μας εκπαιδεύσεις NLP, Coaching, Hypnotherapy, Master NLP, Master Coaching, Advance Hypnotherapy ανακαλύψτε έναν καινούργιο κόσμο γνώσεις και πιθανοτήτων στην ζωή σας, εκατοντάδες απόφοιτοι της Soleas Academy έχουν δει την ζωή τους να αλλάζει και να βελτιώνεται, μπορείτε και εσείς τώρα να αποκτήσετε υγεία, λεφτά, αναγνώριση, ανεξαρτησία και ότι άλλο εσείς ονειρεύεστε.
Price: €250.00

Η Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας σταλεί η φόρμα εγράφης.

Για Κύπρο:   Τηλ: 70005750.
Για Αθήνα: Θεοδώρα Παπαντωνάκη   Κιν. +30 6936 527.527

Το NLP Practitioner σας προετοιμάζει για την απόκτηση του Diploma in Life Coaching .. Περισσότερα ...

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να μάθετε NLP Τηλ. 70005750

Πληρωμή Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Πληρωμή Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Κάντε την Πληρωμή σας για συμμέτοχη σε μια από τις επαγγελματικές μας εκπαιδεύσεις NLP, Coaching, Hypnotherapy, Master NLP, Master Coaching, Advance Hypnotherapy ανακαλύψτε έναν καινούργιο κόσμο γνώσεις και πιθανοτήτων στην ζωή σας, εκατοντάδες απόφοιτοι της Soleas Academy έχουν δει την ζωή τους να αλλάζει και να βελτιώνεται, μπορείτε και εσείς τώρα να αποκτήσετε υγεία, λεφτά, αναγνώριση, ανεξαρτησία και ότι άλλο εσείς ονειρεύεστε.
Price: €250.00

 

NLP Practitioner, Hypnosis, Life Coaching  & Hypnotherapy training in Cyprus. Εκπαίδευση Υπνοθεραπειας & ΝΓΠ Coaching στην Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Βιογραφικό Εκπαιδευτή:

Soleas Charalambos   Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης , πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP) και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.Tel: +357 70005750 Mob: +357 99609886 Email: hypnosis@soleas.eu   Website: www.soleas.eu

Έχει εκπαιδευτή από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer ofNLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς. 

Soleas with Richard Bandler   Soleas with Pucelik  Soleas with Proctor  Soleas with Terence Watts

icon-info Εγγραφείτε τώρα στο επόμενο πρόγραμμα μας απλός πληρώνοντας μια μικρή προκαταβολή για κράτηση της θέσης σας.