Coaching & Υπνοθεραπεία για Παιδιά

 
 

Η υπνοθεραπεία είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 5 χρονών και άνω. Τα μικρότερης ηλικίας παιδιά δεν έχουν την ικανότητα να συγκεντρωθούν και να αφομοιώσουν αυτά που τους λέει ο υπνοθεραπευτής.

Καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βοηθήσει συμπληρωματικά η υπνοθεραπεία για παιδία:

  • Φοβίες που οδηγούν το παιδί να κοιμάται με τους γονείς, ή τα μεγαλύτερα αδέλφια του
  • Απροθυμία του παιδιού να πάει στο σχολείο
  • Απροθυμία του παιδιού να βγει, να παίξει, να συναναστραφεί με άλλα παιδιά
  • Νυκτερινή ενούρηση 
  • Διαφορά τικς που πηγάζουν από το άγχος και το στρες
  • Φοβίες για ζώα ή/και έντομα
  • Εξάλειψη / ελάττωση του άγχους για διαγωνίσματα ή/και εξετάσεις

Αυτοεκτίμηση

Με την υπνοθεραπεία, μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση του παιδιού. Ως υπνοθεραπευτές, στοχεύουμε στην ελάττωση της συναισθηματικής φόρτισης και του άγχους και στην καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης που βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

 Νυκτερινή Ενούρηση

Χρησιμοποιούμε σαν μέθοδο την μεταφορά του παιδιού με την φαντασία του σε ένα πρωινό που ξύπνησε και ήταν στεγνό μέσα στο αγαπημένο του ζεστό κρεβάτι, χωρίς το αίσθημα της υγρασίας και εκείνης της απαίσιας μυρωδιάς. Το παιδί νιώθει την επιτυχία και ταυτόχρονα, ότι μπορεί να το συνεχίσει να το κάνει -να σταματήσει σταδιακά, αυτή τη συνήθεια!

Παρακαλώ μοιραστείτε! Ποτέ δεν ξέρετε ποιου τη ζωή μπορεί να αλλάξετε!

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτησή σας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 7000 5750, ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας! Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτικές!


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750

 Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ψυχολογική, ιατρική ή ψυχιατρική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.