Coaching και Υπνοθεραπεία για Ενίσχυση Αυτοπεποίθησης & Αυτοεκτίμησης

 
 

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για την έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης στους ανθρώπους. Μπορεί να επηρεάζει μόνο ένα τομέα της ζωής μας και να θέλουμε να ενισχύσουμε μόνο αυτό το συγκεκριμένο τομέα. Παραδείγματος χάριν, να μιλάμε δημοσίως, ή να μιλάμε σε άτομα του αντίθετου φύλου.

Ίσως πάλι να επηρεάζει περισσότερους από έναν τομείς της ζωής μας και στην πραγματικότητα να παρεμβαίνει στις καθημερινές μας δραστηριότητες και στο τι θέλουμε να πετύχουμε. Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην παιδική ηλικία, αν και δεν έχουν ξανά παρουσιαστεί μέχρι τώρα. Ίσως να έχουμε επικριθεί ή ντροπιαστεί από έναν γονιό, συγγενή, καθηγητή, ή κάποιον άλλο στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού.

Τι επηρεάζει η Αυτοπεποίθηση μας;
Υπάρχουν τόσοι τομείς που μπορεί η αυτοπεποίθησή μας να επηρεάσει:

  • Την εργασία μας (Π.χ. Να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε κάτω από πίεση, να βιώνουμε άσχημες σχέσεις με τον προϊστάμενο μας, να απογοητευόμαστε από την εξέλιξη της καριέρας μας)
  • Προβλήματα σχέσεων (Π.χ. Με τον/την σύντροφό μας, με τους γονείς μας , με τους φίλους ή συγγενείς μας)
  • Χαμηλό επίπεδο κοινωνικής ζωής
  • Προβλήματα με το βάρος μας (Π.χ. Παχυσαρκία)
  • Εξαρτήσεις (Π.χ. Τσιγάρο, ποτό)
  • Χαμηλή απόδοση (Π.χ. Στην εργασία μας, στα σπορ, στο σεξ)
  • Αισθήματα στρες ή απόρριψης

Πώς μπορεί η Υπνοθεραπεία και το Life Coaching -συμπληρωματικά- να βοηθήσουν;

Η Υπνοθεραπεία είναι εξαιρετική σαν μέθοδος θεραπείας για ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές -αναλόγως του συγκεκριμένου προβλήματος και της συχνότητάς του-, τα αποτελέσματα έρχονται σε γρήγορο χρονικό διάστημα!

Το Life Coaching θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας, να αποκτήσετε αυτογνωσία και να βρείτε εκείνες τις δυνάμεις που έχετε μέσα σας, για να τις αξιοποιήσετε και έτσι πετύχετε αυτά που επιθυμείτε στη ζωή σας!

 

Παρακαλώ μοιραστείτε! Ποτέ δε ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε!
Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτησή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 7000 5750, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτικές.

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ιατρική ή ψυχιατρική/ψυχολογική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.

 Μαρτυρίες.