Το να Σκέπτομαι Δεν Είναι το Ίδιο με το να Κάνω

 
 

Ως ανθρώπινα όντα, έχουμε την υπέροχη ικανότητα να σκεπτόμαστε και να φανταζόμαστε τι είναι αληθινό και καλό για εμάς. Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε και να αισθανθούμε το συναισθηματικό περιεχόμενο της χαράς, για παράδειγμα. Μπορούμε επίσης, να φανταστούμε και να αισθανθούμε τις ιδιότητες της γενναιότητας, της συμπόνιας, της δικαιοσύνης και της αγάπης. Μπορούμε να φανταστούμε τον μελλοντικό μας ιδανικό εαυτό, όπως θα θέλαμε να είμαστε!

Αλλά και πάλι, ως ανθρώπινα όντα, υπάρχει κάτι μέσα μας που μας εμποδίζει να θυμόμαστε καλοσύνη τις στιγμές που είμαστε θυμωμένοι. Υπάρχει κάτι μέσα μας που μας κρατά από το να νιώσουμε και να δώσουμε  συγχώρεση όταν νιώθουμε δυσαρέσκεια προς κάποιον άλλο. Υπάρχει κάτι μέσα μας που μας σταματά από το να κάνουμε αυτά που ξέρουμε ότι θα μας φέρουν τα αποτελέσματα που θα θέλαμε.

Και για να το φέρω πιο κοντά στο θέμα μας, πόσες φορές είπαμε κάτι τέτοιο στους εαυτούς μας:

“Αυτό είναι! Έχω βάλει κιλά, θα αρχίσω δίαιτα!”

“Θέλω να είμαι πιο υγιής! Θα ξεκινήσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο από εβδομάδας.”

“Σπαταλάω χρήματα. Δε θα αγοράσω παπούτσια για ένα χρόνο!”

“Είναι ώρα! Αύριο τελικά θα καθαρίσω την αποθήκη!”

Κάποια στιγμή θα συγκεντρωθεί η εσωτερική βούληση για  να πραγματοποιηθούν αυτά τα θέλω, αλλά τις περισσότερες φορές χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε τις αλλαγές στη ζωή μας που γνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν. Τη στιγμή που ο εσωτερικός αυτός αγώνας αρχίζει να διαμορφώνεται, ένας άλλος εαυτός μας ξαφνικά βρίσκει μια σειρά από λόγους και δικαιολογίες για τους οποίους δεν μπορούμε να πετύχουμε τα θέλω μας.

Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει! Με το ΝΓΠ (Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό) θα μάθετε ακριβώς πώς να ξυπνήσετε μια Νέα Θέληση μέσα σας, που είναι ισχυρότερη από οποιαδήποτε σκέψη θα τολμούσε να σας κρατήσει πίσω. Αυτή η Νέα Θέληση είναι το κλειδί για να μετατρέψουμε όλες τις ουτοπικές σκέψεις στο μυαλό μας, σε πραγματική πραγματικότητα!

Είναι αυτή η Νέα Θέληση που θα σας βοηθήσει να κάνετε όποια αλλαγή θέλετε και να επιτύχετε όποιο στόχο σας. Μέσα από εργαλεία και τεχνικές που θα διδαχτείτε, οι αλλαγές θα γίνουν τόσο εύκολα, που θα διερωτάστε γιατί δεν τις είχατε κάνει πιο πριν. Τα αποτελέσματα σας θα είναι αυτά που θέλετε και θα έχετε ό,τι εσείς αποφασίσατε στην ζωή σας!

Γιατί να περιμένετε; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για να μάθετε πως το NLP Coaching θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό που θέλετε!

Χαράλαμπος Σολέας

Παρακαλώ για κοινοποίηση! Ποτέ δε ξέρουμε ποια ζωή μπορεί να αλλάξει!

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Περισσότερα για την επίτευξη στόχων και το προσωπικό coaching στο 7000 5750, ή μέσω συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας είναι άκρως εμπιστευτικές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Coach), Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής (NLP Trainer) και Life Coach Trainer. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Soleas Training Solutions Ltd. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και Προσωπική Ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης σε άτομα και εταιρείες, προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάροφαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα στο τηλέφωνο 70005750