Ψυχοθεραπευτική Ύπνωση για Χαμηλή αυτοεκτίμηση

 
 

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα ζωής και την ευημερία ενός ατόμου. Η ψυχοθεραπευτική Ύπνωση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση της χαμηλής αυτοεκτίμησης. Μερικοι τρόποι με τους οποίους η ψυχοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αυτοεκτίμησης ειναι:

Ενίσχυση της Αντίληψης και κατανόησης: Ως  ψυχοθεραπευτής μπορώ να σε βοηθήσω να κατανοήσεις τα πρότυπα σκέψης και τις πεποιθήσεις που συμβάλλουν στη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Συχνά, αυτές οι πεποιθήσεις είναι αρνητικές και ανεδαφικές. Η αναγνώριση και η αλλαγή αυτών των πεποιθήσεων μπορεί να βοηθήσει να αυξηθεί η αυτοεκτίμηση σου.

Ανάπτυξη αυτοσυνείδησης: Με ψυχοθεραπεία μπορώ να βοηθήσω να αναπτύξεις μεγαλύτερη επίγνωση για τα δυνατά σου σημεία, τις αξίες σου, και τις επιθυμίες σου. Αυτή η αυτοσυνείδηση μπορεί να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις την αξία σου.

Ανάπτυξη αυτοεκτίμησης: Κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας μαζί μου, θα εργαστούμε πάνω στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης σου. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ανάδειξης των δυνατοτήτων, των επιτευγμάτων και των θετικών πτυχών του εαυτού σου.

Αντιμετώπιση των αρνητικών σκέψεων: Θα σε διδάξω τεχνικές για την αντιμετώπιση αρνητικών σκέψεων και αυτοκριτικής, που συχνά συνοδεύουν τη χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης: Με ψυχοθεραπευτική Ύπνωση θα σε βοηθήσω να αναπτύξεις την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες σου να αντιμετωπίζεις προκλήσεις και αντιξοότητες στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις με ένα ειδικευμένο ψυχοθεραπευτή που έχει εμπειρία στην χρήση της Υπνωσης για αντιμετώπιση της χαμηλής αυτοεκτίμησης. Μαζί θα προσαρμόσουμε την θεραπεία στις ανάγκες και τους στόχους σου για να αρχίσεις σε μερικά μόνο ραντεβού να έχεις όλα τα οφέλη που ανέφερα πιο πάνω, μη περιμένεις επικοινώνησε μαζί μου για να αλλάξεις την ζωή σου, οπου και να ζεις μπορουμε να κανουμε θεραπεια μεσω Zoom

Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Να ξέρεις ότι ολες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτικές. 

Μοιράσου αυτό το αρθρο, ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να το έχει ανάγκη, γράψε μου σχόλιο ή ερώτηση και ευχαρίστως να σου απαντήσω

Χαράλαμπος Σολέας

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Περισσότερα  στο 7000 5750  ή μέσω συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας είναι άκρως εμπιστευτικές.

Παρακαλώ για κοινοποίηση! Ποτέ δε ξέρουμε ποια ζωή μπορεί να αλλάξει!


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Ψυχοθεραπευτής (EAP), Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (ΕΕΣ) πιστοποιημένος εκπαιδευτής Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), Coaching, Υπνοθεραπείας και Σεμιναρίων Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Κατέχει πτυχίο στην Εγκληματολογία και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας. Είναι  πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.  Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου) και προσφέρει εταιρικές λύσεις και εκπαιδεύσεις. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα Tel: +357 70005750  Email: soleastrainingsolutions@gmail.com   Website: www.soleas.eu