Cyprus REIKI Academy. Μάθετε την Γιαπωνέζικη Μέθοδο Θεραπείας.

 
 

Cyprus REIKI Academy

Μάθετε την Γιαπωνέζικη μέθοδο Θεραπείας.

Τι είναι το Ρέικι
Το Ρέικι είναι μία ενεργειακή συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος από την Ιαπωνία που έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όπως σωματική ευεξία, χαλάρωση, βελτίωση της υγείας, νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, αισιοδοξία στη ζωή, ανάπτυξη συμπόνιας, πνευματική ανάπτυξη. Η μέθοδος Ρέικι είναι μία συμπληρωματική φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

Τι σημαίνει Ρέικι
Η λέξη Ρέικι είναι ιαπωνική και αποτελείται από δύο ιδεογράμματα (κάντζι), το Ρέι και το Κι.
Ρέι σημαίνει πνεύμα. Κι σημαίνει αέρας, ατμός, στα ιαπωνικά και ερμηνεύεται ως ενέργεια και ζωτική δύναμη.
Ρέικι σημαίνει πνευματική ενέργεια και αναφέρεται σε συμπαντική ενέργεια που χαρακτηρίζεται από σοφία και έχει θεραπευτική φύση.

Πως λειτουργεί το Ρέικι
Το Ρέικι περνάει από το σώμα του διοχετευτή Ρέικι και βγαίνοντας μέσα από τα χέρια του ρέει μέσα στο σώμα και το ενεργειακό πεδίο του δέκτη, αποκαθιστώντας τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα όπου υπάρχουν. Αυτός που διοχετεύει το Ρέικι, συνήθως αισθάνεται το αποτέλεσμα στα χέρια του, όπου μπορεί να νιώσει ένα ελαφρό μυρμήγκιασμα, μία αίσθηση ζέστης ή κρύου.
Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται οπτικά αυτή τη λειτουργία, μπορεί να δει μία δέσμη φωτός να εισέρχεται από την κορυφή του κεφαλιού και να διοχετεύεται στο σώμα και την αύρα του ατόμου, το οποίο μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια να βγει από τα χέρια, αλλά και από τα πόδια, τα μάτια, το στόμα. Επειδή ακριβώς ο διοχετευτής Ρέικι είναι ένας αγωγός της πνευματικής συμπαντικής ενέργειας, δεν δίνει την ατομική ζωτική του ενέργεια και έτσι δεν έχει συμπτώματα εξάντλησης ή πιθανότητας να μαγνητίσει κάτι από τον δέκτη.

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης του εγώ του διοχετευτή Ρέικι ή της πεποίθησης ότι είναι εκείνος που  θεραπεύει, αφού λειτουργεί απλά ως κανάλι ενέργειας.

Έτσι, ο διοχετευτής Ρέικι δίνοντας μία αγωγή Ρέικι, αισθάνεται να αυξάνεται και η δική του ενέργεια, δημιουργώντας του αισθήματα αγάπης και ευχαρίστησης.

Η ενέργεια που διοχετεύεται στον δέκτη Ρέικι, είναι πάντα ωφέλιμη και λειτουργεί με εποικοδομητικό τρόπο. Το Ρέικι έχει τη δική του «ευφυΐα»,
θα βρει τα προβληματικά σημεία και θα ρεύσει προς αυτά, θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του δέκτη και θα επιφέρει το καλύτερο
αποτέλεσμα για τον δέκτη. Το Ρέικι είναι πάντα βοηθητικό, θα προσαρμοστεί και θα δημιουργήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μία αγωγή Ρέικι αφήνει αισθήματα σωματικής χαλάρωσης, ηρεμίας και γαλήνης, θετικά συναισθήματα για τον εαυτό μας, τους άλλους και τον κόσμο

Πως μπορείτε να πάρετε Ρέικι
Μία αγωγή Ρέικι δίνεται σε ένα άτομο το οποίο φορά όλα του τα ρούχα και είναι ξαπλωμένο σε ένα τραπέζι μασάζ. Ο διοχετευτής της ενέργειας Ρέικι ακουμπά απαλά τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος του αποδέκτη: στο κεφάλι, την κοιλιά, την πλάτη, σε άλλα σημεία και σε όποιο σημείο υπάρχει δυσφορία ή πόνος. Όλοι μπορούν να πάρουν αγωγή Ρέικι εφόσον το επιθυμούν. Μία ολοκληρωμένη αγωγή διαρκεί μία ώρα έως εβδομήντα πέντε λεπτά.

Που βοηθά συμπληρωματικά το Ρέικι:

  • Στην ανακούφιση πόνων
  • Στα προβλήματα στον αυχένα, πλάτη, μέση, γόνατα
  • Στους πονοκεφάλους και ημικρανίες
  • Στο στομαχόπονο, κολικούς, νευραλγίες
  • Στους μυϊκούς πόνους
  • Στα διαστρέμματα, φλεγμονές, καψίματα
  • Σε χρόνιες παθήσεις
  • Σε ψυχοσωματικά προβλήματα
  • Στην εξάλειψη του άγχους
  • Στην δημιουργία θετικών συναισθημάτων
  • Στην μείωση των παρενεργειών των φαρμάκων σε σοβαρές ασθένειες
  • όπως καρδιοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη, καρκίνο
  • Στην ταχύτερη ανάρωση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις
  • Και σε πολλά άλλα προβλήματα υγείας

Reiki Member
 Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Reiki

Οι Πέντε Αρχές Του Ρείκι

Μόνο για σήμερα,

  1. Μην θυμώνεις
  2. Μην ανησυχείς
  3. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη
  4. Να εργάζεσαι εντατικά
  5. Να είσαι καλός/ή με τους άλλους

Διαδυκτιακό Πρόγραμμα εκμάθυνσης Ρέικι:

Reiki Practitioner Program:Το πρόγραμμα που θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να γίνετε θεραπευτής/τρια Reiki
Reiki Practitioner Online Program. Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Reiki. Πατήσε, Πρόσθεσε στην κάρτα σου και αποκτήστε το.
Price: €59.00

 

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ψυχολογική, ιατρική ή ψυχιατρική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.