Όλοι Χρειάζονται Έναν Coach (Bill Gates & Eric Schmidt)

 
 

Κάθε επιτυχημένος άνθρωπος σήμερα, αντιλαμβάνεται τη σημαντικότητα του να έχει έναν coach (σύμβουλο). Από τους κορυφαίους αθλητές, στους CEO των μεγαλυτέρων εταιριών στον κόσμο, στους διάσημους ηθοποιούς, στους τραγουδιστές και παρουσιαστές.

Ο Χαράλαμπος Σολέας έχει διδαχτεί από κορυφαίους εκπαιδευτές στο είδος και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επαγγελματίες σε ανώτερο επίπεδο, σε αθλητές και κορυφαίους ανθρώπους σε κάθε επίπεδο δραστηριότητας.

Τα μοντέλα Coaching έχουν τεράστιες διαφορές. Εκείνο που λείπει από τα πιο πολλά, είναι το ¨πώς¨ να επιφέρουν μία πραγματική αλλαγή με διάρκεια, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες και γρήγορες τεχνικές. Όλα τα μοντέλα είναι πολύ καλά στο να μπορούν να αναγνωρίσουν στόχους, αλλά πολύ συχνά, αυτό μένει μόνο στο πλαίσιο της θεωρίας.

Ο Χαράλαμπος Σολέας επικεντρώνεται στο “πώς” μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και τις συμπεριφορές, ώστε να μπορέσουν οι πελάτες του να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται μόνοι τους!

Και εδώ είναι που έρχεται το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), το νούμερο 1 σύστημα για μοντελοποίηση της αριστείας, σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης επικοινωνίας και επιτυχίας. Ως μέθοδος, είναι ικανή να δουλέψει σε θέματα όπως το να αλλάξει περιοριστικά πιστεύω, να δώσει στρατηγικές και τεχνικές που πραγματικά δουλεύουν, να αλλάξει συνειδητότητες και συναισθηματικές, ψυχικές και νοητικές καταστάσεις, εύκολα και γρήγορα.

ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιλογή από COACHES, αλλά η ζήτηση είναι για τον coach που πραγματικά είναι ικανός να κάνει την διαφορά για τους πελάτες του. Όπως ο Paul McKenna (διάσημος Άγγλος NLP Coach) έχει βοηθήσει αμέτρητους διάσημους (π.χ. David Williams, Sophie Dahl, David Bowie, George Michael) να επιτύχουν τους στόχους τους, έτσι και ο Χαράλαμπος Σολέας, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές, έχει βοηθήσει δεκάδες πελάτες του να επιτύχουν τους στόχους τους.

Άνθρωποι όπως ο Bill Gates & ο Eric Schmidt έχουν αναγνωρίσει τη σημασία του Coaching και την χρησιμοποιούν για να επιτύχουν μεγαλύτερα επιτεύγματα. Σίγουρα και εσύ μπορείς να επιτύχεις πολύ περισσότερα! Επικοινώνησε σήμερα με τον Χαράλαμπο Σολέα, για να μάθεις πώς μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις κάθε σου στόχο.

Παρακαλώ μοιραστείτε! Ποτέ δεν ξέρετε ποιου τη ζωή μπορεί να αλλάξετε!

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτησή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτικές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750