10 Σκέψεις για να Παρακινηθείτε Προς την Επιτυχία

 
 
  1. Η επιτυχία είναι μία κατάσταση που πρέπει να επιδιώκεται για να προσελκυστεί! Αυτό τελικά που καθορίζει τα αποτελέσματα που προσελκύουμε, είναι οι ανταμοιβές που επιδιώκουμε να έχουμε.
  2. Είναι η προσωπική μας φιλοσοφία που καθιερώνει την ατομική μας στάση! Είναι η στάση μας που καθορίζει, τόσο την ποσότητα, όσο και την ποιότητα του επιπέδου δραστηριότητάς μας. Η δραστηριότητά μας παράγει αναλογικά αποτελέσματα και τα αποτελέσματά της παρέχουν τον τρόπο ζωής που επιδιώκουμε.
  3. Για να αλλάξετε το αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξετε την αιτία! Και όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι βρίζουν το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουν να θρέφουν την αιτία.
  4. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να έχουν ακριβώς αυτά που πρέπει να έχουν! Κι όμως, υπάρχει μία διαφορά μεταξύ ενός πρέπει και ενός «θέλω».
  5. Το καλύτερο κίνητρο είναι το αυτό-κίνητρο! Οι περισσότεροι λένε «Εύχομαι κάποιος να έρθει και να …., όταν κερδίσει το τζόκερ μου», ή «Η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας» ή ακόμη, «Οι τράπεζες πρέπει να δώσουν δάνεια», κ.ο.κ. Τί θα συμβεί αν δεν γίνουν αυτά; Μήπως είναι καιρός να δημιουργήσετε ένα καλύτερο σχέδιο για τη ζωή σας; Που να αρχίζει από εσάς και να τελειώνει από εσάς;(!)
  6. Το κίνητρο από μόνο του δεν είναι αρκετό! Εάν έχετε έναν “ηλίθιο” και τον παρακινήσετε, τώρα θα έχετε έναν “ηλίθιο” με κίνητρο! Το θέμα είναι, για ποιο λόγο κινητοποιήστε; Τί είναι αυτό που θέλετε και τί είστε πρόθυμοι να κάνετε για να το αποκτήσετε;
  7. Η ευτυχία δεν είναι ατύχημα! Εξάλλου, δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε. Δεν έχει υπόσταση, είναι συναίσθημα! Η ευτυχία είναι κάτι που μπορούμε να έχουμε κάθε στιγμή, εάν σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε δραστηριότητες που μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους!
  8. Το συνειδητό μυαλό είναι το μέρος του μυαλού σας που παίρνει τις αποφάσεις! Ως ένας καλός καπετάνιος, το συνειδητό μυαλό θα σας μεταφέρει πάντα εκεί που θέλετε να πάτε, στο εισόδημα που θέλετε να έχετε και στα συναισθήματα που θέλετε να νιώθετε. Πάρτε σωστές αποφάσεις και το καράβι θα βρει το δρόμο του!
  9. Δεν είναι αυτά που συμβαίνουν που καθορίζουν το μεγαλύτερο μέρος του μέλλοντός σας! Ό,τι θα συμβεί, θα συμβεί σε όλους μας! Είναι αυτό που κάνουμε για το τί συμβαίνει, που μετράει! Ανάλογα με το πώς θα αντιδράσει ο καθένας σε αυτό που θα συμβεί, θα καθορίσει και το μέλλον του!
  10. Ξεχωρίστε από το 97 τοις εκατό του πλήθους! Πώς; Σταματήστε να χρησιμοποιείτε δικαιολογίες. Πάρτε την ευθύνη για τα αποτελέσματά σας, τα συναισθήματά σας, τη ζωή σας. Στο κάτω-κάτω, είναι δικά σας και κανενός άλλου! Από εσάς εξαρτάται τί θα κάνετε για αυτά! Η ευθύνη πώς θα προχωρήσετε είναι μόνο δική σας! Πάρτε την!

Χαράλαμπος Σολέας

 Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Περισσότερα για την επίτευξη στόχων και το προσωπικό coaching στο 70005750  ή μέσω συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας είναι άκρως εμπιστευτικές.

Παρακαλώ για κοινοποίηση! Ποτέ δε ξέρουμε ποια ζωή μπορεί να αλλάξει!


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Coach), Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής (NLP Trainer) και Life Coach Trainer. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Soleas Training Solutions Ltd. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης σε άτομα και εταιρείες, προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάροφαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750